De gemiddelde prijs per vierkante meter in Stappegoor is € 3,822/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Stappegoor
2.9%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Stappegoor is
49%
De woningprijzen in Stappegoor zijn het afgelopen jaar toegenomen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Stappegoor.

Als woningbezitter in Stappegoor zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,822 per vierkante meter. Hiermee doet Stappegoor het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Tilburg. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Stappegoor achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Stappegoor in Tilburg?

Een huis kopen in Stappegoor is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Stappegoor in Tilburg.

In de buurt Stappegoor in Tilburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,279 mensen per vierkante kilometer en 535 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Stappegoor zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 240 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 25% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 2% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.