De gemiddelde prijs per vierkante meter in Dalem Noord is € 3,250/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Dalem Noord
3.2%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Dalem Noord is
25%
De prijzen van woningen in Dalem Noord zijn het afgelopen jaar gegroeid met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Dalem Noord.

Als je woningbezitter wordt in Dalem Noord zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,250 per vierkante meter. Hiermee doet Dalem Noord het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Tilburg. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Dalem Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Dalem Noord in Tilburg?

Een huis kopen in Dalem Noord is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Dalem Noord in Tilburg.

In de buurt Dalem Noord in Tilburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,944 bewoners per vierkante kilometer en 1,175 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Dalem Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 665 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 8% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.