De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zorgvlied is € 3,764/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Zorgvlied
2.3%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Zorgvlied is
22%
De woningwaardes in Zorgvlied zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Zorgvlied.

Als bezitter van een huis in Zorgvlied zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,764 per vierkante meter. Hiermee doet Zorgvlied het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Tilburg. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zorgvlied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zorgvlied in Tilburg?

Een huis kopen in Zorgvlied is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zorgvlied in Tilburg.

In de wijk Zorgvlied in Tilburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,636 bewoners per vierkante kilometer en 1,765 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Zorgvlied zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 625 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.