De lokale woningmarkt in Eelde.

Als je investeert in een huis in Eelde zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,153 per vierkante meter. Hiermee doet Eelde het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Tynaarlo. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,426 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Eelde achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Eelde in Eelde?

Een huis kopen in Eelde is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Eelde in Eelde.

In de wijk Eelde in Eelde is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,970 mensen per vierkante kilometer en 3,000 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Eelde zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 1,030 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Eelde on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.