De gemiddelde vierkantemeterprijs in Veldhuizen is € 4,574/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Veldhuizen
10.2%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Veldhuizen is
24%
De prijzen van huizen in Veldhuizen zijn het afgelopen jaar gegroeid met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Veldhuizen.

Als bezitter van een huis in Veldhuizen zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,574 per vierkante meter. Hiermee doet Veldhuizen het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Utrecht. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 5,328 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Veldhuizen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Veldhuizen in De Meern?

Een huis kopen in Veldhuizen is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Veldhuizen in De Meern.

In de wijk Veldhuizen in De Meern is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,631 bewoners per vierkante kilometer en 3,460 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Veldhuizen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,860 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 22% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 9% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in De Meern on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.