De gemiddelde prijs per vierkante meter in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving is € 6,931/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving
4.9%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving is
50%
De huizenprijzen in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving zijn het afgelopen jaar gestegen met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving.

Als woningbezitter in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,931 per vierkante meter. Hiermee doet Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Utrecht. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 5,328 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving in Utrecht?

Een huis kopen in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving in Utrecht.

In de buurt Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving in Utrecht is het levendig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 15,965 mensen per vierkante kilometer en 1,890 huishoudens weet je zeker dat je altijd aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 125 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 5% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 20% tussen de 15 tot 25 jaar en 8% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Utrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.