De gemiddelde prijs per vierkante meter in Terwijde-West is € 4,863/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Terwijde-West
7.6%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Terwijde-West is
30%
De woningwaardes in Terwijde-West zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Terwijde-West.

Als je woningbezitter wordt in Terwijde-West zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,863 per vierkante meter. Hiermee doet Terwijde-West het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Utrecht. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 5,328 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Terwijde-West voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Terwijde-West in Utrecht?

Een huis kopen in Terwijde-West is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Terwijde-West in Utrecht.

In de buurt Terwijde-West in Utrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,074 bewoners per vierkante kilometer en 1,965 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Terwijde-West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,005 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 24% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 8% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Utrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.