De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zeeheldenbuurt, Hengeveldstraat en omgeving is € 6,020/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Zeeheldenbuurt, Hengeveldstraat en omgeving
2.8%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Zeeheldenbuurt, Hengeveldstraat en omgeving is
36%
De woningprijzen in Zeeheldenbuurt, Hengeveldstraat en omgeving zijn het afgelopen jaar verminderd met
-2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Zeeheldenbuurt, Hengeveldstraat en omgeving.

Als je investeert in een huis in Zeeheldenbuurt, Hengeveldstraat en omgeving zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs verminderde het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,020 per vierkante meter. Hiermee doet Zeeheldenbuurt, Hengeveldstraat en omgeving het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Utrecht. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 5,328 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zeeheldenbuurt, Hengeveldstraat en omgeving achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zeeheldenbuurt, Hengeveldstraat en omgeving in Utrecht?

Een huis kopen in Zeeheldenbuurt, Hengeveldstraat en omgeving is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zeeheldenbuurt, Hengeveldstraat en omgeving in Utrecht.

In de wijk Zeeheldenbuurt, Hengeveldstraat en omgeving in Utrecht is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 12,684 mensen per vierkante kilometer en 2,010 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Zeeheldenbuurt, Hengeveldstraat en omgeving zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 350 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 18% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Utrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.