De lokale huizenmarkt in Vleuten.

Als je woningbezitter wordt in Vleuten zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,623 per vierkante meter. Hiermee doet Vleuten het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Utrecht. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 5,302 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vleuten voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Vleuten in Vleuten?

Een huis kopen in Vleuten is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vleuten in Vleuten.

In de buurt Vleuten in Vleuten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,412 bewoners per vierkante kilometer en 3,175 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Vleuten zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,280 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vleuten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.