De gemiddelde vierkantemeterprijs in Borkel is € 2,803/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Borkel
0.0%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Borkel is
21%
De prijzen van huizen in Borkel zijn het afgelopen jaar verminderd met
-13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Borkel.

Als je een huis koopt in Borkel zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis verminderde het afgelopen jaar met -13.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,803 per vierkante meter. Hiermee doet Borkel het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Valkenswaard. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,657 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Borkel achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Borkel in Valkenswaard?

Een huis kopen in Borkel is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Borkel in Valkenswaard.

In de wijk Borkel in Valkenswaard is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 328 inwoners per vierkante kilometer en 225 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Borkel zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 85 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Valkenswaard on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.