De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Belleman is € 2,939/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in De Belleman
7.2%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in De Belleman is
30%
De woningprijzen in De Belleman zijn het afgelopen jaar verminderd met
-1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in De Belleman.

Als je investeert in een huis in De Belleman zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs verminderde het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,939 per vierkante meter. Hiermee doet De Belleman het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Valkenswaard. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,649 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Belleman achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Belleman in Valkenswaard?

Een huis kopen in De Belleman is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Belleman in Valkenswaard.

In de wijk De Belleman in Valkenswaard is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,761 mensen per vierkante kilometer en 140 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in De Belleman zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Valkenswaard on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.