De gemiddelde vierkantemeterprijs in Dommelen is € 3,868/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Dommelen
11.9%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Dommelen is
27%
De prijzen van huizen in Dommelen zijn het afgelopen jaar gegroeid met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Dommelen.

Als je investeert in een huis in Dommelen zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,868 per vierkante meter. Hiermee doet Dommelen het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Valkenswaard. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,649 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Dommelen voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Dommelen in Valkenswaard?

Een huis kopen in Dommelen is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Dommelen in Valkenswaard.

In de wijk Dommelen in Valkenswaard is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,202 mensen per vierkante kilometer en 690 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Dommelen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 295 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Valkenswaard on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.