De gemiddelde prijs per vierkante meter in Kerkakkers is € 3,817/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Kerkakkers
5.9%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Kerkakkers is
25%
De woningprijzen in Kerkakkers zijn het afgelopen jaar toegenomen met
17.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Kerkakkers.

Als woningbezitter in Kerkakkers zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 17.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,817 per vierkante meter. Hiermee doet Kerkakkers het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Valkenswaard. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,649 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kerkakkers voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Kerkakkers in Valkenswaard?

Een huis kopen in Kerkakkers is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kerkakkers in Valkenswaard.

In de buurt Kerkakkers in Valkenswaard is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,073 mensen per vierkante kilometer en 1,060 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Kerkakkers zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 305 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 25% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Valkenswaard on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.