De gemiddelde vierkantemeterprijs in Beatrixstraat en omgeving is € 3,745/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Beatrixstraat en omgeving
0.6%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Beatrixstraat en omgeving is
39%
De huizenprijzen in Beatrixstraat en omgeving zijn het afgelopen jaar gestegen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Beatrixstraat en omgeving.

Als je een huis koopt in Beatrixstraat en omgeving zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,745 per vierkante meter. Hiermee doet Beatrixstraat en omgeving het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Veenendaal. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,989 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Beatrixstraat en omgeving voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Beatrixstraat en omgeving in Veenendaal?

Een huis kopen in Beatrixstraat en omgeving is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Beatrixstraat en omgeving in Veenendaal.

In de wijk Beatrixstraat en omgeving in Veenendaal is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,223 inwoners per vierkante kilometer en 775 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Beatrixstraat en omgeving zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 110 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veenendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.