De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Gelderse blom is € 3,763/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Gelderse blom
2.7%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in De Gelderse blom is
23%
De prijzen van woningen in De Gelderse blom zijn het afgelopen jaar gegroeid met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in De Gelderse blom.

Met een woning in De Gelderse blom zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,763 per vierkante meter. Hiermee doet De Gelderse blom het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Veenendaal. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,989 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Gelderse blom achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Gelderse blom in Veenendaal?

Een huis kopen in De Gelderse blom is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Gelderse blom in Veenendaal.

In de buurt De Gelderse blom in Veenendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,048 inwoners per vierkante kilometer en 665 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in De Gelderse blom zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 270 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veenendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.