De gemiddelde vierkantemeterprijs in Dragonder-Zuid is € 3,246/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Dragonder-Zuid
2.2%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Dragonder-Zuid is
28%
De waarde van huizen in Dragonder-Zuid zijn het afgelopen jaar opgelopen met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Dragonder-Zuid.

Als je een huis koopt in Dragonder-Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,246 per vierkante meter. Hiermee doet Dragonder-Zuid het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Veenendaal. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,989 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Dragonder-Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Dragonder-Zuid in Veenendaal?

Een huis kopen in Dragonder-Zuid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Dragonder-Zuid in Veenendaal.

In de wijk Dragonder-Zuid in Veenendaal is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,682 inwoners per vierkante kilometer en 1,395 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Dragonder-Zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 470 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veenendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.