De gemiddelde vierkantemeterprijs in Oudeveen en De Schans en omgeving is € 3,582/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Oudeveen en De Schans en omgeving
5.3%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Oudeveen en De Schans en omgeving is
25%
De huizenprijzen in Oudeveen en De Schans en omgeving zijn het afgelopen jaar gestegen met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Oudeveen en De Schans en omgeving.

Als je een huis koopt in Oudeveen en De Schans en omgeving zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,582 per vierkante meter. Hiermee doet Oudeveen en De Schans en omgeving het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Veenendaal. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,989 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Oudeveen en De Schans en omgeving voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Oudeveen en De Schans en omgeving in Veenendaal?

Een huis kopen in Oudeveen en De Schans en omgeving is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oudeveen en De Schans en omgeving in Veenendaal.

In de wijk Oudeveen en De Schans en omgeving in Veenendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,725 inwoners per vierkante kilometer en 1,395 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Oudeveen en De Schans en omgeving zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 550 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veenendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.