De gemiddelde vierkantemeterprijs in 't Hoorntje is € 4,003/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in 't Hoorntje
1.4%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in 't Hoorntje is
28%
De woningprijzen in 't Hoorntje zijn het afgelopen jaar toegenomen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in 't Hoorntje.

Als bezitter van een huis in 't Hoorntje zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,003 per vierkante meter. Hiermee doet 't Hoorntje het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Veenendaal. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,989 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt 't Hoorntje achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in 't Hoorntje in Veenendaal?

Een huis kopen in 't Hoorntje is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in 't Hoorntje in Veenendaal.

In de wijk 't Hoorntje in Veenendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,848 bewoners per vierkante kilometer en 1,315 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in 't Hoorntje zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 430 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veenendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.