De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Kelen is € 4,070/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Kelen
4.0%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in De Kelen is
27%
De woningwaardes in De Kelen zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in De Kelen.

Als bezitter van een huis in De Kelen zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,070 per vierkante meter. Hiermee doet De Kelen het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Veldhoven. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 11.0% tot € 4,024 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Kelen voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Kelen in Veldhoven?

Een huis kopen in De Kelen is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Kelen in Veldhoven.

In de wijk De Kelen in Veldhoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,153 bewoners per vierkante kilometer en 1,610 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in De Kelen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 735 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veldhoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.