De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen ten zuiden van de E3-weg is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Verspreide huizen ten zuiden van de E3-weg is
25%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Verspreide huizen ten zuiden van de E3-weg.

Als woningbezitter in Verspreide huizen ten zuiden van de E3-weg zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen ten zuiden van de E3-weg het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Veldhoven. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 11.0% tot € 4,024 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen ten zuiden van de E3-weg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen ten zuiden van de E3-weg in Veldhoven?

Een huis kopen in Verspreide huizen ten zuiden van de E3-weg is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen ten zuiden van de E3-weg in Veldhoven.

In de buurt Verspreide huizen ten zuiden van de E3-weg in Veldhoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 44 mensen per vierkante kilometer en 115 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen ten zuiden van de E3-weg zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 35 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veldhoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.