De gemiddelde vierkantemeterprijs in Verspreide huizen Zittard is € 0/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Zittard
0.3%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Verspreide huizen Zittard is
25%
De prijzen van huizen in Verspreide huizen Zittard zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Zittard.

Als je een huis koopt in Verspreide huizen Zittard zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Zittard het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Veldhoven. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 11.0% tot € 4,024 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Zittard achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Zittard in Veldhoven?

Een huis kopen in Verspreide huizen Zittard is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Zittard in Veldhoven.

In de wijk Verspreide huizen Zittard in Veldhoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 100 inwoners per vierkante kilometer en 155 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Zittard zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 30 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 7% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veldhoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.