De gemiddelde prijs per vierkante meter in Zeelst is € 4,269/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Zeelst
-0.1%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Zeelst is
29%
De huizenprijzen in Zeelst zijn het afgelopen jaar gestegen met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Zeelst.

Als je woningbezitter wordt in Zeelst zit je prima. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,269 per vierkante meter. Hiermee doet Zeelst het net zo goed dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Veldhoven. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 11.0% tot € 4,024 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Zeelst voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Zeelst in Veldhoven?

Een huis kopen in Zeelst is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zeelst in Veldhoven.

In de buurt Zeelst in Veldhoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,281 bewoners per vierkante kilometer en 2,310 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Zeelst zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 755 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veldhoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.