De gemiddelde prijs per vierkante meter in Zonderwijk is € 3,708/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Zonderwijk
2.2%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Zonderwijk is
24%
De prijzen van woningen in Zonderwijk zijn het afgelopen jaar gegroeid met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Zonderwijk.

Met een woning in Zonderwijk zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,708 per vierkante meter. Hiermee doet Zonderwijk het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Veldhoven. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 11.0% tot € 4,024 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Zonderwijk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Zonderwijk in Veldhoven?

Een huis kopen in Zonderwijk is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zonderwijk in Veldhoven.

In de buurt Zonderwijk in Veldhoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,886 inwoners per vierkante kilometer en 1,590 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Zonderwijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 570 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veldhoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.