De gemiddelde prijs per vierkante meter in Eltabuurt is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Eltabuurt is
33%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Eltabuurt.

Met een woning in Eltabuurt zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Eltabuurt het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Velsen. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,578 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Eltabuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Eltabuurt in Santpoort-Zuid?

Een huis kopen in Eltabuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Eltabuurt in Santpoort-Zuid.

In de buurt Eltabuurt in Santpoort-Zuid is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 422 inwoners per vierkante kilometer en 160 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Eltabuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Santpoort-Zuid on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.