De gemiddelde prijs per vierkante meter in Rijkersparkbuurt is € 7,739/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Rijkersparkbuurt
0.8%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Rijkersparkbuurt is
26%
De woningprijzen in Rijkersparkbuurt zijn het afgelopen jaar toegenomen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Rijkersparkbuurt.

Als woningbezitter in Rijkersparkbuurt zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 7,739 per vierkante meter. Hiermee doet Rijkersparkbuurt het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Velsen. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,578 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Rijkersparkbuurt gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Rijkersparkbuurt in Santpoort-Zuid?

Een huis kopen in Rijkersparkbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rijkersparkbuurt in Santpoort-Zuid.

In de buurt Rijkersparkbuurt in Santpoort-Zuid is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,400 mensen per vierkante kilometer en 230 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Rijkersparkbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 100 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Santpoort-Zuid on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.