De lokale huizenprijzen in Leerbroek Polder.

Als je een huis koopt in Leerbroek Polder zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Leerbroek Polder het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Vijfheerenlanden. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,933 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Leerbroek Polder achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Leerbroek Polder in Leerbroek?

Een huis kopen in Leerbroek Polder is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Leerbroek Polder in Leerbroek.

In de wijk Leerbroek Polder in Leerbroek is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 59 inwoners per vierkante kilometer en 75 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Leerbroek Polder zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leerbroek on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.