De lokale woningmarkt in Leerdam-Noord.

Als woningbezitter in Leerdam-Noord zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,379 per vierkante meter. Hiermee doet Leerdam-Noord het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Vijfheerenlanden. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,933 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Leerdam-Noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Leerdam-Noord in Leerdam?

Een huis kopen in Leerdam-Noord is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Leerdam-Noord in Leerdam.

In de buurt Leerdam-Noord in Leerdam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,217 mensen per vierkante kilometer en 2,280 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Leerdam-Noord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 950 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leerdam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.