De lokale huizenprijzen in Leerdam-Centrum.

Als je een huis koopt in Leerdam-Centrum zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 16.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,010 per vierkante meter. Hiermee doet Leerdam-Centrum het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Vijfheerenlanden. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,933 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Leerdam-Centrum voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Leerdam-Centrum in Leerdam?

Een huis kopen in Leerdam-Centrum is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Leerdam-Centrum in Leerdam.

In de wijk Leerdam-Centrum in Leerdam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,279 inwoners per vierkante kilometer en 1,165 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Leerdam-Centrum zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 245 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leerdam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.