De gemiddelde prijs per vierkante meter in Drevenbuurt is € 3,359/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Drevenbuurt
0.6%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Drevenbuurt is
26%
De woningprijzen in Drevenbuurt zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Drevenbuurt.

Als woningbezitter in Drevenbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,359 per vierkante meter. Hiermee doet Drevenbuurt het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Vlaardingen. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,461 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Drevenbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Drevenbuurt in Vlaardingen?

Een huis kopen in Drevenbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Drevenbuurt in Vlaardingen.

In de buurt Drevenbuurt in Vlaardingen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,987 mensen per vierkante kilometer en 1,345 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Drevenbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 595 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vlaardingen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.