De gemiddelde vierkantemeterprijs in Hoogkamer is € 3,269/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Hoogkamer
6.2%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Hoogkamer is
32%
De woningwaardes in Hoogkamer zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Hoogkamer.

Als je investeert in een huis in Hoogkamer zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,269 per vierkante meter. Hiermee doet Hoogkamer het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Vlaardingen. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,461 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hoogkamer achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Hoogkamer in Vlaardingen?

Een huis kopen in Hoogkamer is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hoogkamer in Vlaardingen.

In de wijk Hoogkamer in Vlaardingen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,915 mensen per vierkante kilometer en 1,340 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Hoogkamer zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 445 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vlaardingen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.