De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vaart Zuid is € 4,555/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Vaart Zuid
1.4%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Vaart Zuid is
51%
De waarde van woningen in Vaart Zuid zijn het afgelopen jaar opgelopen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Vaart Zuid.

Als je woningbezitter wordt in Vaart Zuid zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,555 per vierkante meter. Hiermee doet Vaart Zuid het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Vlaardingen. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,461 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vaart Zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vaart Zuid in Vlaardingen?

Een huis kopen in Vaart Zuid is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vaart Zuid in Vlaardingen.

In de buurt Vaart Zuid in Vlaardingen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,361 bewoners per vierkante kilometer en 575 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Vaart Zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 145 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vlaardingen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.