De gemiddelde prijs per vierkante meter in Zeewijksingel is € 2,527/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Zeewijksingel
5.6%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Zeewijksingel is
25%
De huizenprijzen in Zeewijksingel zijn het afgelopen jaar gestegen met
19.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Zeewijksingel.

Als woningbezitter in Zeewijksingel zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 19.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,527 per vierkante meter. Hiermee doet Zeewijksingel het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Vlissingen. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 3,016 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Zeewijksingel voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Zeewijksingel in Oost-Souburg?

Een huis kopen in Zeewijksingel is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zeewijksingel in Oost-Souburg.

In de buurt Zeewijksingel in Oost-Souburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,358 mensen per vierkante kilometer en 530 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Zeewijksingel zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 220 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oost-Souburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.