De gemiddelde vierkantemeterprijs in West-Souburg is € 3,051/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in West-Souburg
1.0%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in West-Souburg is
21%
De woningprijzen in West-Souburg zijn het afgelopen jaar toegenomen met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in West-Souburg.

Als je een huis koopt in West-Souburg zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,051 per vierkante meter. Hiermee doet West-Souburg het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Vlissingen. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 3,016 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt West-Souburg voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in West-Souburg in Vlissingen?

Een huis kopen in West-Souburg is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in West-Souburg in Vlissingen.

In de wijk West-Souburg in Vlissingen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,758 inwoners per vierkante kilometer en 725 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in West-Souburg zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 280 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vlissingen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.