De gemiddelde prijs per vierkante meter in Adegeest is € 4,468/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Adegeest
2.1%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Adegeest is
29%
De woningprijzen in Adegeest zijn het afgelopen jaar toegenomen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Adegeest.

Met een woning in Adegeest zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,468 per vierkante meter. Hiermee doet Adegeest het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Voorschoten. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,561 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Adegeest voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Adegeest in Voorschoten?

Een huis kopen in Adegeest is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Adegeest in Voorschoten.

In de buurt Adegeest in Voorschoten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,261 inwoners per vierkante kilometer en 1,245 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Adegeest zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 385 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Voorschoten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.