De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vijverhof is € 3,869/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Vijverhof
-0.7%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Vijverhof is
32%
De waarde van woningen in Vijverhof zijn het afgelopen jaar opgelopen met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Vijverhof.

Met een woning in Vijverhof zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,869 per vierkante meter. Hiermee doet Vijverhof het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Vught. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 4,437 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vijverhof achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vijverhof in Vught?

Een huis kopen in Vijverhof is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vijverhof in Vught.

In de buurt Vijverhof in Vught is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,537 inwoners per vierkante kilometer en 880 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Vijverhof zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 255 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vught on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.