De gemiddelde vierkantemeterprijs in St.-Jacobiparochie Noord is € 2,113/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in St.-Jacobiparochie Noord
1.1%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in St.-Jacobiparochie Noord is
23%
De woningprijzen in St.-Jacobiparochie Noord zijn het afgelopen jaar toegenomen met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in St.-Jacobiparochie Noord.

Als je een huis koopt in St.-Jacobiparochie Noord zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,113 per vierkante meter. Hiermee doet St.-Jacobiparochie Noord het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Waadhoeke. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,449 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt St.-Jacobiparochie Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in St.-Jacobiparochie Noord in St.-Jacobiparochie?

Een huis kopen in St.-Jacobiparochie Noord is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in St.-Jacobiparochie Noord in St.-Jacobiparochie.

In de wijk St.-Jacobiparochie Noord in St.-Jacobiparochie is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,553 inwoners per vierkante kilometer en 285 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in St.-Jacobiparochie Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 90 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in St.-Jacobiparochie on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.