De lokale huizenmarkt in Buitengebied Vrouwenparochie.

Als bezitter van een huis in Buitengebied Vrouwenparochie zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs daalde het afgelopen jaar met -12.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,142 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Vrouwenparochie het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Waadhoeke. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,444 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Buitengebied Vrouwenparochie achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Buitengebied Vrouwenparochie in Vrouwenparochie?

Een huis kopen in Buitengebied Vrouwenparochie is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Vrouwenparochie in Vrouwenparochie.

In de wijk Buitengebied Vrouwenparochie in Vrouwenparochie is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 11 bewoners per vierkante kilometer en 55 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Buitengebied Vrouwenparochie zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 17% tussen de 25 tot 45 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vrouwenparochie on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.