De gemiddelde vierkantemeterprijs in Buitengebied St.-Annaparochie is € 0/m²

Gemiddeld is er flink onderboden in de afgelopen 12 maanden in Buitengebied St.-Annaparochie
-5.1%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Buitengebied St.-Annaparochie is
25%
De woningprijzen in Buitengebied St.-Annaparochie zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Buitengebied St.-Annaparochie.

Als je investeert in een huis in Buitengebied St.-Annaparochie zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied St.-Annaparochie het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Waadhoeke. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,449 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Buitengebied St.-Annaparochie achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Buitengebied St.-Annaparochie in St.-Annaparochie?

Een huis kopen in Buitengebied St.-Annaparochie is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied St.-Annaparochie in St.-Annaparochie.

In de wijk Buitengebied St.-Annaparochie in St.-Annaparochie is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 30 mensen per vierkante kilometer en 210 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Buitengebied St.-Annaparochie zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 75 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in St.-Annaparochie on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.