De gemiddelde prijs per vierkante meter in Baardwijk is € 3,347/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Baardwijk
2.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Baardwijk is
26%
De prijzen van woningen in Baardwijk zijn het afgelopen jaar gegroeid met
17.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Baardwijk.

Als woningbezitter in Baardwijk zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 17.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,347 per vierkante meter. Hiermee doet Baardwijk het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Waalwijk. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,406 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Baardwijk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Baardwijk in Waalwijk?

Een huis kopen in Baardwijk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Baardwijk in Waalwijk.

In de buurt Baardwijk in Waalwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,413 mensen per vierkante kilometer en 1,045 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Baardwijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 320 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Waalwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.