De gemiddelde prijs per vierkante meter in Dorp Wassenaar is € 5,522/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Dorp Wassenaar
-1.2%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Dorp Wassenaar is
32%
De waarde van woningen in Dorp Wassenaar zijn het afgelopen jaar opgelopen met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Dorp Wassenaar.

Als woningbezitter in Dorp Wassenaar zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,522 per vierkante meter. Hiermee doet Dorp Wassenaar het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Wassenaar. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,926 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Dorp Wassenaar voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Dorp Wassenaar in Wassenaar?

Een huis kopen in Dorp Wassenaar is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Dorp Wassenaar in Wassenaar.

In de buurt Dorp Wassenaar in Wassenaar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,958 mensen per vierkante kilometer en 1,350 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Dorp Wassenaar zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 380 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wassenaar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.