De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zijlwatering en haven is € 4,258/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Zijlwatering en haven
-1.2%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Zijlwatering en haven is
27%
De woningwaardes in Zijlwatering en haven zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Zijlwatering en haven.

Als je een huis koopt in Zijlwatering en haven zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,258 per vierkante meter. Hiermee doet Zijlwatering en haven het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Wassenaar. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,926 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zijlwatering en haven voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zijlwatering en haven in Wassenaar?

Een huis kopen in Zijlwatering en haven is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zijlwatering en haven in Wassenaar.

In de wijk Zijlwatering en haven in Wassenaar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,361 inwoners per vierkante kilometer en 2,130 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Zijlwatering en haven zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 730 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wassenaar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.