De gemiddelde vierkantemeterprijs in Klingenbosch is € 7,230/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Klingenbosch
-1.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Klingenbosch is
24%
De woningprijzen in Klingenbosch zijn het afgelopen jaar toegenomen met
16.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Klingenbosch.

Als je investeert in een huis in Klingenbosch zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 16.0% tot een gemiddelde prijs van € 7,230 per vierkante meter. Hiermee doet Klingenbosch het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Wassenaar. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,926 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Klingenbosch voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Klingenbosch in Wassenaar?

Een huis kopen in Klingenbosch is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Klingenbosch in Wassenaar.

In de wijk Klingenbosch in Wassenaar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,503 mensen per vierkante kilometer en 200 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Klingenbosch zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 90 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wassenaar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.