De gemiddelde prijs per vierkante meter in Maaldrift is € 0/m²

Gemiddeld is er flink onderboden in de afgelopen 12 maanden in Maaldrift
-6.6%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Maaldrift is
22%
De huizenprijzen in Maaldrift zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Maaldrift.

Als woningbezitter in Maaldrift zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Maaldrift het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Wassenaar. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,926 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Maaldrift achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Maaldrift in Wassenaar?

Een huis kopen in Maaldrift is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Maaldrift in Wassenaar.

In de buurt Maaldrift in Wassenaar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 283 mensen per vierkante kilometer en 50 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Maaldrift zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 20 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 19% tussen de 15 tot 25 jaar en 7% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wassenaar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.