De lokale huizenmarkt in Nieuw-Wassenaar.

Als je woningbezitter wordt in Nieuw-Wassenaar zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,859 per vierkante meter. Hiermee doet Nieuw-Wassenaar het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Wassenaar. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,923 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Nieuw-Wassenaar achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Nieuw-Wassenaar in Wassenaar?

Een huis kopen in Nieuw-Wassenaar is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nieuw-Wassenaar in Wassenaar.

In de buurt Nieuw-Wassenaar in Wassenaar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,148 bewoners per vierkante kilometer en 520 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Nieuw-Wassenaar zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 215 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 23% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wassenaar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.