De gemiddelde prijs per vierkante meter in Altweerterheide is € 3,053/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Altweerterheide
10.0%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Altweerterheide is
20%
De huizenprijzen in Altweerterheide zijn het afgelopen jaar gestegen met
19.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Altweerterheide.

Met een woning in Altweerterheide zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 19.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,053 per vierkante meter. Hiermee doet Altweerterheide het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Weert. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,056 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Altweerterheide voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Altweerterheide in Weert?

Een huis kopen in Altweerterheide is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Altweerterheide in Weert.

In de buurt Altweerterheide in Weert is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,216 inwoners per vierkante kilometer en 245 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Altweerterheide zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 95 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Weert on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.