De gemiddelde vierkantemeterprijs in Laar is € 3,224/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Laar
9.8%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Laar is
21%
De waarde van huizen in Laar zijn het afgelopen jaar opgelopen met
67.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Laar.

Als bezitter van een huis in Laar zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 67.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,224 per vierkante meter. Hiermee doet Laar het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Weert. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,056 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Laar voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Laar in Weert?

Een huis kopen in Laar is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Laar in Weert.

In de wijk Laar in Weert is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,027 bewoners per vierkante kilometer en 275 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Laar zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 120 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Weert on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.