De gemiddelde prijs per vierkante meter in Laarveld is € 3,639/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Laarveld
3.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Laarveld is
34%
De huizenprijzen in Laarveld zijn het afgelopen jaar gestegen met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Laarveld.

Met een woning in Laarveld zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,639 per vierkante meter. Hiermee doet Laarveld het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Weert. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,056 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Laarveld achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Laarveld in Weert?

Een huis kopen in Laarveld is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Laarveld in Weert.

In de buurt Laarveld in Weert is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,465 inwoners per vierkante kilometer en 330 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Laarveld zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 175 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 25% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Weert on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.