De gemiddelde vierkantemeterprijs in Moesel is € 2,867/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Moesel
3.3%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Moesel is
25%
De woningprijzen in Moesel zijn het afgelopen jaar toegenomen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Moesel.

Als je een huis koopt in Moesel zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,867 per vierkante meter. Hiermee doet Moesel het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Weert. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,056 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Moesel achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Moesel in Weert?

Een huis kopen in Moesel is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Moesel in Weert.

In de wijk Moesel in Weert is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,402 inwoners per vierkante kilometer en 1,665 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Moesel zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 550 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Weert on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.