De gemiddelde vierkantemeterprijs in Binnenstad is € 5,845/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Binnenstad
0.9%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Binnenstad is
26%
De woningprijzen in Binnenstad zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Binnenstad.

Als je investeert in een huis in Binnenstad zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,845 per vierkante meter. Hiermee doet Binnenstad het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Weesp. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 5,145 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Binnenstad achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Binnenstad in Weesp?

Een huis kopen in Binnenstad is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Binnenstad in Weesp.

In de wijk Binnenstad in Weesp is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,563 mensen per vierkante kilometer en 1,655 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Binnenstad zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 405 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Weesp on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.