De gemiddelde prijs per vierkante meter in Buitengebied Wamel is € 0/m²

Gemiddeld is er enorm onderboden in de afgelopen 12 maanden in Buitengebied Wamel
-51.7%
Het percentage mensen tussen de 15 tot 25 jaar in Buitengebied Wamel is
18%
De huizenprijzen in Buitengebied Wamel zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Buitengebied Wamel.

Als woningbezitter in Buitengebied Wamel zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Wamel het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente West Maas en Waal. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,416 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Buitengebied Wamel achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Buitengebied Wamel in Wamel?

Een huis kopen in Buitengebied Wamel is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Wamel in Wamel.

In de buurt Buitengebied Wamel in Wamel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 26 mensen per vierkante kilometer en 120 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Buitengebied Wamel zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 50 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 18% tussen de 25 tot 45 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wamel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.